Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Win toegang voor Supply Management Congress

“Je moet soms lef tonen als opdrachtgever”, stelt Rob Beukeboom, CPO van Alliander. “Geef daar waar mogelijk ruimte aan leveranciers om hun creativiteit en skills te laten zien. Laat je niet inkaderen door de aanbestedingswetgeving, regels of procedures. Er zijn altijd belemmeringen, maar als je écht wilt, dan is er erg veel mogelijk. Het begint met het stellen van de juiste vraag. Je zult verstelt staan van de antwoorden die terugkomen.”

Beukenboom spreekt 22 november op het International Supply Managmeent Congress. Tijdens dit congres ligt er een grote focus op duurzaamheid en innovatie. Bas Schultze, managing director van BAM Infra Connect zal zich bij het verhaal van Beukeboom aansluiten. Samen hebben zij een succesvolle aanbesteding afgerond, waarbij veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk geholpen zijn.

Win!
Het volledige verhaal van Rob Beukeboom en Bas Schultze horen? Of van een van de andere sprekers? InkopersCafe.nl verloot een toegangskaart, ter waarde van €495,- onder de lezers met het origineelste antwoord op de volgende vraag:

“Waarom moet jij op het International Supply Management Congress aanwezig zijn?”

Je antwoord kan onder dit bericht geplaatst worden. Deze winactie loopt tot 11 november.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties (5)

Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel 14 november 2016 11:01 uur

Bedankt voor de reacties! De winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen.

inkoperscafe gebruiker 10 november 2016 19:54 uur

Ik 'moet' er zijn om meer te weten te komen over Vested Business Models en inspiratie op te doen voor alle mooie dagelijkse inkoopvraagstukken met een 'makkelijk gezegd dan gedaan' karakter.

inkoperscafe gebruiker 6 november 2016 19:55 uur

Daar ik dit jaar een masterscriptie schrijf over inkoopbeheer hoop ik op het congres enerzijds heel veel kennis op te doen betreffende recente ontwikkelingen in het vak, en anderzijds te netwerken met experten ter zake. In ruil tracht ik, vanuit een academisch perspectief, de aandacht voor het vakgebied te vergroten met mijn masterscriptie.

inkoperscafe gebruiker 2 november 2016 17:34 uur

Als ervaren inkoopmanager bij technische handels- en productieorganisaties heb ik vanaf 1 december weer geheel mijn handen vrij voor een nieuwe uitdaging. Dit congres is een perfecte kans om mijn netwerk te vergroten. U kunt mij direct bereiken op 06-30453182

inkoperscafe gebruiker 1 november 2016 17:13 uur

Ik moet er zijn omdat ik kan bijdragen aan een zakelijk discussie over duurzaamheid en cost efficiënt sourcen.

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres