Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Optional bid

Dit is een offerteaanvraag waarbij naar verschillende opties wordt gevraagd in de vorm van “wat als…” vragen. “Wat gebeurt er met de prijs/ het kortingspercentage als u het niet hoeft te komen brengen, maar wij het komen halen?”. “Wat gebeurt er met de prijs als wij 3 jaar garantie willen in plaats van de standaard 2 jaar?”
Door het vragen naar opties krijgt u meer inzicht in de consequenties van verschillende keuzes en worden de voorkeuren van de leveranciers voor die verschillende mogelijkheden duidelijk. Dit geeft u de mogelijkheid om leveranciers op optieniveau te vergelijken.
Daarnaast vormt het een mooie basis voor uw contractmanagement. Voor opties, die u hier al heeft gevraagd en die u later toch wilt hebben, heeft u al een prijsbasis gelegd.

Partner van Inkoperscafé:

Onderwerpen

Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.