Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Partner van Inkoperscafé

Stage webredacteur/journalist

 

Kan jij knettergoed schrijven? Veel zeggen met weinig woorden? En heb je een creatief brein waar we u tegen zeggen? Dan hengelen we jou graag binnenboord! Van leuke acties op de website, het schrijven van artikelen tot het bijwonen van congressen, als stagiair op de redactie
van InkopersCafe.nl verveel je je geen moment.


Where the magic happens

InkopersCafe.nl is een nieuwsplatform voor inkopers. Dit vak klinkt nu misschien nog wat vaag, maar tijdens deze stage zal je erachter komen dat dit beroep een boeiend nieuwsveld is. Van corruptie en fraude, tot grondstoffen en duurzaamheid. De scope is erg breed. Wij dompelen je onder in de wondere wereld van inkoop en aanbestedingen.

Je komt terecht in het hart van de bedrijvigheid in Haarlem. Bij een jong, enthousiast en gedreven team. Gezellige lunches eindigen veelal in een potje tafelvoetbal en op vrijdag gaat de Xbox aan in de ‘VrijMiBo-kamer’.

Boordevol kennis
Dat ben jij, na deze stage. Je kunt jouw capaciteiten volop ontwikkelen en elk idee dat jij inbrengt, wordt ook daadwerkelijk gehoord en meegenomen. Daarnaast mag je bij ons:

Ben je al overtuigd?

Een spring in het veld
Dat ben jij. Een enthousiaste collega die staande blijft tijdens onze gezellige lunches en maandelijkse vrijdagmiddagborrels. Daarnaast verwachten wij:

Reageer nu, voordat het te laat is!
Sta je te trappelen na het lezen van deze vacature?
Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar Nancy@inkopers-cafe.nl.
Wil je liever nog even wat meer informatie? Bel gerust: 023-7078157.

Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres