Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

VU-onderzoek naar voorraadverlaging in groothandel

De Vrije Universiteit start een onderzoek over de ketensamenwerking in groothandels. Deze samenwerking lijkt steeds meer aan belangstelling te winnen, maar het implementeren hiervan blijkt lastig.

Samen met Inventory Management Competence Centre (IMCC) doet Bram Kamsma, student aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, door onderzoek naar samenwerking. Het onderzoek moet het verband tussen het niveau van de voorraad in de groothandel en de manier waarop er intern en extern wordt samengewerkt laten zien.

Richtlijn voorraden
Terwijl het interne deel van de samenwerking zich vooral bezighoudt met de verhoudingen tussen inkoop, marketing en verkoop, focust het externe deel van de samenwerking zich op de samenwerking met leveranciers en afnemers. Het onderzoek moet inzicht geven in hoe deze factoren van invloed zijn op de voorraad. Zodoende levert dit een richtlijn op om het niveau van voorraden waar mogelijk te verlagen door middel van samenwerking.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres