Magnifying glass Close
Partner van Inkoperscafé

Introduction to ISO20400

ISO20400 is the first international standard on Sustainable Procurement. Watch and listen to 16 individuals from a selection of countries that developed ISO20400. 

Partner van Inkoperscafé

MVI met ISO 20400

De ISO 20400 richtlijn biedt organisaties inzicht en houvast bij het organiseren en structureel borgen van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen. De richtlijn is geschikt voor zowel grote als kleine organisaties, publiek en privaat. 

 

Partner van Inkoperscafé

MKB slimme managementinstrumenten

Onderzoekers Geoffrey Hagelaar, Gert Walhof en Richard Holman, verbonden aan Hogeschool Windesheim en Hanzehogeschool Groningen, hebben een driejarig onderzoek gedaan. (meer…)

Partner van Inkoperscafé

Betalingstermijn aan de kassa bij de AH?

In de video proberen een paar ZZP’ers een betalingstermijn af te dwingen aan de kassa van de Albert Heijn. Deze vindt het zelf blijkbaar ook vervelend om 90 dagen te wachten op haar geld… 

Met deze video probeert kredietbedrijf Graydon de aandacht te vestigen op het feit dat ruim 40% van de kleine ondernemers in Nederland langer dan een maand moet wachten tot grote bedrijven facturen betalen. Bij 14% van de ZZP’ers is dit langer dan zestig dagen. Dit blijkt uit een onderzoek van OpenCompanies onder 600 ondernemers.

 

 

Partner van Inkoperscafé

Innovatiegericht Inkopen in 60 seconden

Partner van Inkoperscafé

Onderhandelen doe je zo volgens Beter Bed

Beter Bed: “In deze campagne speelt de inkoper van Beter Bed (we noemen hem Bert) de hoofdrol. Omdat Beter Bed met meer dan 1000 winkels in Europa onder andere marktleider[slide] is in Nederland en Duitsland, is onze inkoper dus ook de grootste inkoper die daardoor grote kortingen kan bedingen bij de beddenfabrikanten. Kortingen die groot voordeel opleveren!”

Partner van Inkoperscafé

Meet Henk, inkoop volgens Mandemakers Keukens

Commercial van Mandemakers Keukens over inkoop. Inkoper Henk laat zien hoe de keukengigant over inkoop denkt.

Partner van Inkoperscafé

Integrale presentatie Siep Eilander

Partner van Inkoperscafé

Integrale presentatie Jan Fokke van den Bosch, CPO ING

Partner van Inkoperscafé

Zo ontwikkelen CPO's leiderschap

Sluiten

Inloggen

of met e-mailadres