Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

VIB en OTM worden Supply Chain Masters

De Belgische verladersorganisatie OTM en vereniging voor inkoop en logistiek VIB verenigen zich in de nieuwe organisatie Supply Chain Masters. Zo kunnen zij communiceren met een netwerk van honderden bedrijven en duizenden professionals. Dit meldt Nevi.

Supplychainprofessionals
Met de fusie heeft de nieuwe organisatie een netwerk van ruim vijfhonderd bedrijven die lid zijn. Ook verbindt ze 12.000 professionals op supplychaingebied. “Supply Chain Masters wil kennisoverdracht en netwerking mogelijk maken voor alle professionals werkzaam binnen het volledige supplychainspectrum. En dit in elk stadium van hun loopbaan. Van stagiair tot ‘C level’-manager”, licht voorzitter Marc Slegers van de nieuwe organisatie toe. Supply Chain Masters biedt naast opleidingen content aan via het platform supplychainmasters.be. Ook gaat de organisatie events en netwerkmomenten verzorgen. Daarnaast komt er het initiatief ‘Young Supply Chain Masters’ om jonge supplychainprofessionals te begeleiden.

Bron: Nevi

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.
close-link