Magnifying glass Close

Verkiezing CPO van het jaar 2006: de genomineerden

Op donderdag 2 november wordt tijdens de CPO-dag 2006 de Chief Procurement Officer van het jaar 2006 bekendgemaakt. Een vakkundige jury buigt zich over een achttal genomineerden die kans maken deze titel te bemachtigen. Vorig jaar werd de CPO Award gewonnen door Hans Büthker van Stork voor zijn ‘house of procurement’ waarmee de organisatie in alle lagen van de organisatie inkoopvoordelen boekt. Dit jaar zijn er acht genomineerden die meedingen.

De genomineerden 
De heer mr. W.F.E.R. (Willem) van Oppen – KPN
De heer C.A. (Kees) Linse – Shell
De heer A.J.A. (Ton) Trommelen – DSM
Mevrouw ir. A.E. (Annelies) Soede MBA – Gemeente Amsterdam
De heer mr. A.G.J. (Ad) van de Geijn – Ministerie van Defensie
De heer drs. G.J.E. (Guido) Koreman – Ballast Nedam
De heer ir. A.J.G.W. (Andr?) Kivits – Essent
De heer ir. F.H. (Frits) Zegelink – Grolsch

Rondom de uitreiking van deze CPO Award komen verschillende presentaties aan bod die diverse inzichten op inkoop en de CPO weergeven. De titel van dit middagprogramma luidt: ‘De CPO als innovatieve aanjager van de organisatie’. Daarnaast verzorgen alle genomineerden voor de ‘CPO van het jaar 2006’ een workshop. De deelnemers aan de CPO-dag 2006 kunnen zo een oordeel vormen over de genomineerde CPO’s; hun mening telt mee in het eindoordeel van de jury.

NH Leeuwenhorst. Noordwijkerhout is het toneel voor het programma dat om 12.00 uur start. De CPO-dag 2006 wordt georganiseerd door NEVI (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement) en Alfa Delta Compendium. Organisaties als ABN AMRO. American Express. Het NIC. Proquro. Airplus en meer. onderstrepen deze dag en de bijhorende verkiezing met hun steun en aanwezigheid.

Partner van Inkoperscafé

Wil je alles weten over je mogelijkheden als inkoper bij ?

Ontdek het nu!
Partner van Inkoperscafé

Wil je alles weten over je mogelijkheden als inkoper bij ?

Ontdek het nu!

Reacties

Partner van Inkoperscafé

Wil je alles weten over je mogelijkheden als inkoper bij ?

Ontdek het nu!
Sluiten

Inloggen

of met e-mailadres