Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Vakantieleesvoer - deel 1

De vakantie is weer begonnen! Veel inkopers zullen deze zomer genieten van hun welverdiende rust. Natuurlijk is een mooie vakantie niet compleet zonder bijzonder leesvoer. Maar waar moet je beginnen?

Inkoperscafe.nl heeft de meest interessante en best gelezen artikelen en columns van het afgelopen half jaar voor je verzameld. De komende maand bieden we je elke week vijf artikelen aan.

‘Ik geef iedere euro uit alsof het mijn eigen geld is’

Inkoperscafe.nl sprak dit jaar met Corinne Jaspers, Senior Inkoopspecialist bij juridisch dienstverlener DAS. Ze vertelt over de gecoördineerde inkoop bij DAS, de invloed van de coronacrisis en haar visie op de relatie met leveranciers. “Onze insteek is om heel netjes met leveranciers om te gaan, dus ze tijdig te betalen en er samen uit te komen in deze onzekere coronatijd.”

Vijf CPO’s delen hun beste lessen van 2020

2020 ligt alweer even achter ons, maar door de coronacrisis is dat jaar gerust bijzonder te noemen. Vijf CPO’s vertellen welke lessen zij vorig jaar hebben geleerd.

Woonwinkel past nieuwe supplychainstrategie succesvol toe

Woonwinkel Fonq maakte de afgelopen jaren strategische keuzes, waardoor zowel het rendement en de klanttevredenheid flink stegen. Meer focus in het assortiment en nauw samenwerken met partners waren daarbij essentieel.

Ff lekker rollebollen dan maar?

Volgens columnist Maartje Vermeer kan een inkoper drie rollen vervullen: verbinder, stuurman of kwartiermaker. Maar dan moet de organisatie je ook nog de ruimte geven. Hoe verdien je je plek als inkoper, waar je eigen organisatie de waarde van inkoop niet altijd direct ziet? En hoe til je de hele organisatie naar een inkoopvolwassen niveau?

Het DNA van Significant Synergy: kwaliteit en samenwerken

Ten slotte sprak Inkoperscafe.nl met Merle Olvers en Rémon van Buuren, beiden consultant bij Significant Synergy. Over de continue focus op kwaliteit, het belang van samenwerken voor het behalen van hoge ambities en ruimte voor talent.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.