Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Uitnodiging Dam tot Damloop 2019 voor de Voedselbank

Op zondag 22 september 2019 lopen 50.000 hardlopers mee in de 35e editie van de Dam-tot-Damloop. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Business-lopen ter wereld en een start en finish in twee verschillende steden, maken dit evenement enorm bijzonder. De afstand van Amsterdam naar Zaandam is 10 Engelse mijl (16,09 km).

AevesBenefit en InkopersCafe.nl stellen voor het vijfde jaar op rij kosteloos 20 startbewijzen beschikbaar voor sportieve inkopers die zich ook voor een mooi Maatschappelijk goed doel willen inspannen. We koppelen dit jaar Voedselbanken Nederland als goed doel aan dit hardloopevenement.

Heb je een passie voor inkoop, zie je 16 km als een uitdaging én wil je je inzetten voor de Voedselbank door geld in te zamelen in je eigen netwerk? Loop dan mee!

De Dam-tot-Dam loop levert veel lol op in de voorbereiding. Om 16 kilometer in één keer uit te lopen moet je deze zomer je fitheid wel trainen – met je collega’s samen, bijvoorbeeld. En op zondag 22 september kom je op mentaliteit en met enthousiaste supporters ook een heel eind.

In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen hen die het ‘t hardste nodig hebben tijdelijk met voedselpakketten en armoedebestrijding in algemene zin.

Ben jij inkoopprofessional en wil je de Dam-tot-Damloop voor dit goede doel meelopen? Laat het ons weten door een e-mail te sturen aan sander@inkopers-cafe.nl. Wij lopen in ieder geval zelf ook weer mee. Wie volgt?

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres