Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Topman groot containerbedrijf wil heruitvinding supply chains

Na de coronacrisis moeten globale supply chains opnieuw worden uitgevonden. Dat stelt topman Rodolphe Saadé, topman van CMA CGM, één van de grootste containerbedrijven ter wereld, in een videoboodschap aan zijn klanten. Zo meldt het Nieuwsblad Transport.

Veerkracht en flexibiliteit
Saadé stelt in zijn video voor om meer veerkracht en flexibiliteit te geven aan de mondiale transport- en distributienetwerken. Hij vindt dat iedere stakeholder snel moet kunnen inspelen op scherpe vraag- en aanbodbewegingen. Volgens de topman zal de huidige crisis ongetwijfeld de consumenten- en werkgewoonten veranderen. Hij belooft dat zijn containerbedrijf “zeer reactief zal zijn om het dienstenaanbod aan te passen” en daarmee snel te reageren op de verwachtingen van de klant. Verder verwacht Saadé dat digitalisering, die al een integraal onderdeel is geworden van het leven tijdens de lockdown, “een grote impact zal blijven hebben, zowel op logistieke stromen als op interacties tussen ons allemaal”.

Bron: Nieuwsblad Transport

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres