Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Toolkit Inkoopcompetenties Publieke Sector

PIA (Professioneel Inkopen en Aanbesteden) en Gemnet introduceren een toolkit voor het opstellen van de belangrijkste taken van inkoopfunctionarissen. de bijbehorende competenties. kennis etc. De kit is uitermate geschikt voor projectmanager om het samenstellen van project of task force te vereenvoudigen.

Over TIPS (bron)

De Toolkit Inkoopcompetenties Publieke Sector (TIPS) is een perfect instrument om de belangrijkste taken van inkoopfunctionarissen scherp te krijgen. voor het bepalen van bijbehorende competenties. vaktechnische kennis en het zoeken naar ontwikkeltips (die ook binnen een functioneringsgesprek te gebruiken zijn).

TIPS is een uniek product en is ontwikkeld voor en door inkoopfunctionarissen in de publieke sector onder auspici?n van de projectdirectie PIA (Professioneel Inkopen en Aanbesteden). Het unieke van TIPS is dat u inkooptaken koppelt aan de competenties en kennis die nodig zijn om die taken uit te voeren. TIPS professionaliseert inkoop door professionele inkopers. Het instrument is prima te gebruiken naast meer algemene instrumenten voor Human Resource Management. Projectmanagers kunnen TIPS gebruiken voor het samenstellen van een inkoopteam.

In TIPS kunt u met enkele muisklikken een functie op kerntaken samenstellen (streef naar zes tot maximaal acht taken). waarvoor vervolgens een set competenties wordt aangegeven. TIPS biedt verder ontwikkeltips die inkopers helpen een competentie aan te leren of verder te ontwikkelen.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres