Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Doe mee aan het Inkooptrendsonderzoek 2022!

Supply Value is op zoek naar respondenten voor Inkooptrendsonderzoek dat het strategisch adviesbureau elk jaar doet. Voor het tiende jaar op rij bevraagt Supply Value inkopers waar zij hun aandacht het komende jaar op gaan richten. Inkoopprofessionals uit alle branches kunnen deelnemen.

Corona en risicomanagement

Uit het vorige Inkooptrendsonderzoek kwam naar voren dat deelnemers inschatten dat risicomanagement een grotere rol zou gaan spelen. Dat had vooral te maken met de coronacrisis. Ook het optimaliseren van inkoopprocessen stond hoog op de agenda. Dat werd ook aangezwengeld door de pandemie. Daarnaast komen langetermijntrends op het gebied van duurzaamheid en digitalisering standaard in de enquête aan bod. Lees meer over de inkooptrends van dit jaar: Inkooptrends 2021: corona laat het belang van risicomanagement zien.

Deelnemers maken kans op een gratis training van de Supply Value Academy, ter waarde van €599. Supply Value stuurt deelnemers daarnaast het onderzoeksrapport toe. De enquête is nog tot 17 november in te vullen. Invullen duurt ongeveer acht minuten.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.