Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Studiebeurzen beschikbaar voor talent in voorraadoptimalisatie

Slimstock, specialist in voorraadbeheer, stelt vijf studiebeurzen voor een masteropleiding beschikbaar voor universitaire studenten met affiniteit voor voorraadoptimalisatie, dat meldt Supply Chain Magazine.

Als voorwaarde voor een beurs geldt dat studenten tijdens hun voorgaande studie duidelijke affiniteit hebben getoond met het optimaliseren van de voorraad in de supply chain. Daarbij moeten ze ook aantoonbaar ambitieus zijn, wat volgens Slimstock kan blijken uit nevenactiviteiten.

Keuze maken
Slimlock laat hoogleraren en docenten die zich onder andere bezighouden met logistiek, voorraadbeheer, operations en supply chain studenten voordragen voor een beurs. De uiteindelijke keuzes worden gemaakt door een commissie onder leiding van Ad van Goor, hoogleraar logistiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In februari van volgend jaar maken zij hun keuzes bekend.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres