Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Stichting MVO-Register neemt FIRA over

Het FIRA Platform wordt per 1 februari 2019 overgenomen door de Stichting MVO-Register. Er zal sprake zijn van een ‘softe’ overgang; de dienstverlening blijft in eerste instantie hetzelfde, maar zal in de loop van 2019 en 2020 veranderen.

Stichting MVO-Register zal in eerste instantie vooral veranderingen doorvoeren in de web applicatie van het FIRA platform. Deze zal onder meer een modernere look en feel krijgen. Vanaf het moment van de overname kan iedereen in de applicatie inloggen via de website van de stichting.

Intake model
Stichting MVO-Register is nu bezig met de ontwikkeling van een nieuw intake model die zal bepalen welke informatie organisaties zouden moeten verstrekken om een volledig beeld van hun MVO-impact te geven. Ook wordt er gewerkt aan een nieuwe beoordelingsmethodiek en een nieuwe prestatie dashboard. Op termijn kunnen deze veranderingen mogelijk gevolgen hebben voor de toepassing van het platform in het inkoopproces.

MVO-beoordelingen
Stichting MVO-Register zet de standaard voor MVO-beoordelingen en streeft ernaar alle duurzaamheidsdoelen van organisaties uniform te verzamelen en te beoordelen. De stichting richt zich niet alleen op inkopers, maar ook op beleggers, overheden en andere betrokkenen.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres