Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Siep Eilander: “NEVI moet zich richten op belangenbehartiging”

“Ik wil dat de NEVI zich meer gaat richten op belangenbehartiging, zichzelf laat zien en ongevraagd advies gaat geven”, stelt Siep Eilander op het seminar van de 200ste NEVI PMI. Het seminar is zijn eerste publieke optreden als bestuursvoorzitter van de inkoopvereniging.

“NEVI is een vereniging, geen bedrijf. Je moet een vereniging met gezonde bedrijfseconomische motieven en activiteiten overeind houden, maar de vereniging is het belangrijkste.” Eilander ziet dat het niet goed gaat met veel verenigingen in Nederland en dat NEVI er nog bijzonder goed vanaf komt. “Toch ontkomt ook NEVI er niet aan om te veranderen.”

Waarom heeft de voormalig CPO van de Rijksoverheid ervoor gekozen om zich bij de NEVI aan te sluiten? “Dadendrang”, besluit hij resoluut. “Natuurlijk wil ik maatschappelijk relevante dingen doen, maar ga er ook maar vanuit dat ik dit uit egoïstische redenen doe. Ik vind het namelijk ook ontzettend leuk om bij de NEVI aan de slag te gaan.”

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres