Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Seminar Inkopers tegen Kanker 2017

Inkopers tegen Kanker organiseert 23 mei 2017 voor de derde keer een seminar. Dit keer met de titel: ‘Zeven eigenschappen van succesvolle inkoop’. Dagvoorzitter en een zevental sprekers brengen universele thema’s voor succesvolle inkoop aan de orde. Hieronder valt klantgerichtheid, samenwerking, verbinding, innovatie, flexibiliteit, verandering en moed.

Naast het inhoudelijke doel, komen alle opbrengsten van dit seminar voor 100% ten goede aan de KWF Kankerbestrijding en daaraan gelieerde goede doelen. AFAS Software stelt haar theater kosteloos ter beschikking voor het seminar, Onygo heeft de website gratis gebouwd, InkopersCafe.nl verzorgt zonder kosten een groot deel van de communicatie, een aantal sponsors heeft een financiële bijdrage geleverd en last but not least leveren alle sprekers en de dagvoorzitter zonder vergoeding hun inhoudelijke bijdrage aan het seminar.

Wilt u ook het seminar van Inkopers tegen Kanker 2017 meebeleven? Schrijf u in via de site www.seminaritk.nl.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres