Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Save the date! FIRA Shares 21 september

Inkoop gaat vaak over de laagste prijs, zonder de kwaliteit te compromitteren. ISO 20400 gaat over verantwoordelijke besluiten binnen inkoop, het managen van de supply chain èn het oogsten van kansen voor business development. Maatschappelijk verantwoord inkopen (MVI) levert ook nog andere voordelen op: zekerheid van levering, risico management, vertrouwen van investeerders en trotse medewerkers. Als je het slim aanpakt, bespaart het nog kosten ook.

De tijd van het verzamelen van sociaal wenselijke antwoorden tijdens een tenderprocedure is voorbij. ISO 20400 helpt bij het bereiken van daadwerkelijke impact. Met de nieuwe richtlijn willen we ervoor zorgen dat we allemaal één taal gaan spreken als we het over MVI hebben. De MVI-hobbyfase is voorbij, het wordt nu tijd dat we échte stappen gaan maken.

FIRA was commissielid bij de ontwikkeling van ISO 20400 en wil haar kennis delen. Zij doet dit o.a. door onder de naam FIRA shares! inkopend Nederland te inspireren om door te pakken op MVI. Op 21 september organiseert FIRA daarom haar eerste seminar in Rotterdam met inspirerende praktijkverhalen van sprekers zoals de internationale voorzitter van de commissie ISO 20400 Jacques Schramm. Hugo Ward van Moorgen, Sven Romkes van ABN AMRO, Ruud Scheeder van IFV en Els Duivenvoorde van Vitam. Hoogleraar Arjan van Weele is dagvoorzitter.

De inschrijvingen starten binnenkort. Zet de datum dus alvast in de agenda, want hier wil je gewoon bij zijn!

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres