Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Significant Synergy

Significant Synergy richt zich op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering voor organisaties op het snijvlak van markt en overheid. Specifiek op het onderwijs, de zorg, de decentrale overheid en het Rijk en de zelfstandige bestuursorganen.

Grippr

Grippr levert interim e-inkoopprofessionals, geeft passend advies voor de volgende inkoopstap, en levert de P2P-inkoopsoftware om deze stap te borgen in organisaties.

HIP

Holland Inkoop Professionals is een onderscheidend inkoopadviesbureau dat zich richt op het oplossen van personele en inhoudelijke vraagstukken bij opdrachtgevers in private en de publieke inkooporganisaties.

Next Level Sourcing

Collectief van zelfstandige inkoopprofessionals. Werken op zzp-basis, met support in ondernemen van het Next Level-collectief.

CTM Solution

Distributeur van de CTM (Complete Tender Management) software. CTM is in Europa een van de leidende platformen voor eTender- en Contractmanagement services. 

Rijksoverheid

Werken voor Nederland is werken voor de Rijksoverheid. Als een van de grootste werkgevers van ons land biedt de Rijksoverheid een enorme diversiteit aan werk.

Nevi

Hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management.

e-book

Gratis E-book 'Must Reads'

Schrijf je nu in voor de Inkoperscafé nieuwsbrief en ontvang het laatste inkoopnieuws in je mailbox.

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres