Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nevi

Hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management.

Next Level Sourcing

Collectief van zelfstandige inkoopprofessionals. Werken op zzp-basis, met support in ondernemen van het Next Level-collectief.

Commercial Support Pacific

Commercial Support Pacific is als strategische sourcing organisatie een vaste partner voor een breed scala aan opdrachtgevers in de non-food branche. 

Rijksoverheid

De Rijksoverheid biedt als een van de grootste werkgevers van ons land een enorme diversiteit aan werk. Zo doen we inkopen voor 17 miljoen Nederlanders. Rijksinkopers zijn zich altijd bewust van deze impact en gaan voor de ‘best of breed’.

HIP

Holland Inkoop Professionals is een onderscheidend inkoopadviesbureau dat zich richt op het oplossen van personele en inhoudelijke vraagstukken bij opdrachtgevers in private en de publieke inkooporganisaties.

Grippr

Grippr levert interim e-inkoopprofessionals, geeft passend advies voor de volgende inkoopstap en levert de P2P-inkoopsoftware om deze stap te borgen in organisaties.

Easy Systems

Easy Systems ontwikkelt ERP-onafhankelijke software voor het optimaliseren van uw purchase to pay proces. Met hun state of the art software bieden zij gebruiksvriendelijke oplossingen voor contract- en inkoopmanagement, expense management, factuurverwerking en e-facturatie.

Mercell Nederland

Al 20 jaar het meeste innovatieve inkoop- en contractmanagementplatform voor zowel publieke als private organisaties.

JAGGAER

Het JAGGAER platform biedt een complete digitale transformatie over het gehele inkoopspectrum, van source to pay. 

ContractNow

De meest intuïtieve en winstverhogende contractmanagement software. Uitgegeven door Grippr.

WTP Buynamics

WTP Buynamics levert software gemaakt door inkopers. WTP should costing software waarmee je in enkele minuten inzicht hebt in alle cost drivers. VRS geeft op basis van eigen data direct inzicht in de prestaties van jouw leveranciers.

Rosslyn Data Technologies

Rosslyn Data Technologies go beyond traditional software and services. Powered by AI, the analytics platforms empower decision-makers to ask and anticipate questions they need to answer with trusted insight from data. Rosslyn offer a global ecosystem of valuable services and…

Significant Synergy

Significant Synergy richt zich op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering voor organisaties op het snijvlak van markt en overheid. Specifiek op het onderwijs, de zorg, de decentrale overheid en het Rijk en de zelfstandige bestuursorganen.

SAP

SAP Ariba levert topkwaliteit inkoopoplossingen voor de cloud, met waarde voor inkopers én leveranciers. Daarmee kunt u de groei van uw bedrijf vooropstellen. SAP Ariba helpt wereldwijd meer dan 400.000 klanten op efficiënte wijze samen te werken.

Quality Control

Met maatwerk kwaliteitscontroles identificeert Quality Control (QC) defecten en problemen die invloed hebben op uw bestelling. Zo voorkomt u vertragingen en afbreukrisico.

Adjust

Adjust heeft ambitie. Ambitie om inkoop te professionaliseren en hoogwaardig en praktische adviezen te geven. Dit doen we door de inzet van geavanceerde tools, consultants met robuuste ervaring en een gedegen projectmanagement.

ICreative

ICreative, ambitieus in purchase-to-pay. ICreative is uw kennispartner voor automatisering van purchase-to-pay processen, waaronder factuurverwerking en e-facturatie.

Supply Value

Supply Value is specialist op het gebied van procurement, supply chain, digital, performance en project & change management. Wij leveren advies, implementatiekracht en training en vertalen uw strategie naar concreet resultaat.

e-book

Gratis E-book 'Must Reads'

Schrijf je nu in voor de Inkoperscafé nieuwsbrief en ontvang het laatste inkoopnieuws in je mailbox.

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.