Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

SAP

SAP levert topkwaliteit inkoopoplossingen voor de cloud, met waarde voor inkopers én leveranciers. Daarmee kunt u de groei van uw bedrijf vooropstellen. SAP  helpt wereldwijd meer dan 400.000 klanten op efficiënte wijze samen te werken.

Significant Synergy

Significant Synergy richt zich op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering voor organisaties op het snijvlak van markt en overheid. Specifiek op het onderwijs, de zorg, de decentrale overheid en het Rijk en de zelfstandige bestuursorganen.

ICreative

ICreative, ambitieus in purchase-to-pay. ICreative is uw kennispartner voor automatisering van purchase-to-pay processen, waaronder factuurverwerking en e-facturatie.

Procurance

Wij helpen mensen én organisaties met inkopen en aanbesteden in de (semi)publieke sector. We adviseren, bijvoorbeeld over het inrichten en optimaliseren van de inkoopfunctie. Ook voeren we onze adviezen graag uit. We leveren inkoopcapaciteit, via detachering of het begeleiden van…

Quality Control

Met maatwerk kwaliteitscontroles identificeert Quality Control (QC) defecten en problemen die invloed hebben op uw bestelling. Zo voorkomt u vertragingen en afbreukrisico.

Procureplan

Procureplan. Voor grip op alle inkooptrajecten. Alle inkooptrajecten in beeld, actuele status in één oogopslag, altijd op tijd starten, signaleer planningsrisico’s en herstelacties, voorkom knelpunten, iedereen overal dezelfde actuele data. 

Lime Yellow - Wegwijs in ICT

Bij Lime Yellow helpen we zorgaanbieders met het organiseren en inkopen van hun ICT. Als zorgorganisatie wil je wendbaar zijn. In control. Wij regelen dat. Wij maken je commercieel weerbaar en gidsen je door het steeds complexer wordende ICT-landschap.

HIP

Holland Inkoop Professionals is een onderscheidend inkoopadviesbureau dat zich richt op het oplossen van personele en inhoudelijke vraagstukken bij opdrachtgevers in private en de publieke inkooporganisaties.

Nevi

Hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management.

Mercell Nederland

Al 20 jaar het meeste innovatieve inkoop- en contractmanagementplatform voor zowel publieke als private organisaties.

Grippr

Grippr levert interim e-inkoopprofessionals, geeft passend advies voor de volgende inkoopstap en levert de P2P-inkoopsoftware om deze stap te borgen in organisaties.

Rijksoverheid

De Rijksoverheid biedt als een van de grootste werkgevers van ons land een enorme diversiteit aan werk. Zo doen we inkopen voor 17 miljoen Nederlanders. Rijksinkopers zijn zich altijd bewust van deze impact en gaan voor de ‘best of breed’.

Next Level Sourcing

Collectief van zelfstandige inkoopprofessionals. Werken op zzp-basis, met support in ondernemen van het Next Level-collectief.

Triple i Sourcing Group

Inkooporganisatie voor bedrijven in de food én de maakindustrie. Ketendenken zit in onze genen. Wij denken vanuit de dagelijkse problematiek van de klant. Met slimme IT-oplossingen, de juiste mensen en een gezonde drive gaan wij elke inkoopuitdaging aan.

Easy Systems

Easy Systems ontwikkelt ERP-onafhankelijke software voor het optimaliseren van uw purchase to pay proces. Met hun state of the art software bieden zij gebruiksvriendelijke oplossingen voor contract- en inkoopmanagement, expense management, factuurverwerking en e-facturatie.

Spend Monkey

Spend Analytics en Spend Analyse software van Spend Monkey is onmisbaar voor jou als inkoop- en Finance professional. Door beter inzicht bespaart het je organisatie kosten. Maar Spend Monkey bied je ook volledige controle over alle bestedingsinformatie binnen je organisatie.

Proactis

Proactis maakt digitale handel toegankelijk voor iedereen door organisaties wereldwijd 100% grip op hun uitgaven te geven. Samen met onze klanten werken wij aan het transformeren van Source-to-Pay processen, zodat zij gemakkelijk kunnen besparen en efficiëntievoordelen kunnen behalen, terwijl compliance…

Supply Value

Supply Value is specialist op het gebied van procurement, supply chain, digital, performance en project & change management. Wij leveren advies, implementatiekracht en training en vertalen uw strategie naar concreet resultaat.

Commercial Support Pacific

Commercial Support Pacific is als strategische sourcing organisatie een vaste partner voor een breed scala aan opdrachtgevers in de non-food branche. 

Coolen China

Coolen China is al ruim vijftien jaar expert in China op het gebied van inkoop, kwaliteit en uitbesteding voor groot-, midden- en kleinbedrijf. Met een ondersteunende en begeleidende rol in het inkoopproces functioneren wij als uw partner.

WTP Buynamics

WTP Buynamics levert software gemaakt door inkopers. WTP should costing software waarmee je in enkele minuten inzicht hebt in alle cost drivers. VRS geeft op basis van eigen data direct inzicht in de prestaties van jouw leveranciers.

Workademy

De meest praktijkgedreven inkoop-opleider in Nederland. In het gebruikelijke theoretisch aanbod ontbreekt vaak de essentiële praktijkcomponent. Vanwege gebrek aan tijd, aandacht en soms praktijkkennis. Daarom vertaalden wij onze rijke praktijkervaring naar opleidingen vol direct toepasbare werkwijzen, tips en aanbevelingen voor…

Adjust

Adjust heeft ambitie. Ambitie om inkoop te professionaliseren en hoogwaardig en praktische adviezen te geven. Dit doen we door de inzet van geavanceerde tools, consultants met robuuste ervaring en een gedegen projectmanagement.

e-book

Gratis E-book 'Must Reads'

Schrijf je nu in voor de Inkoperscafé nieuwsbrief en ontvang het laatste inkoopnieuws in je mailbox.

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.