Magnifying glass Close

Overname Compendium door Alfa Delta Professionals

Het eerste inkoopadviesbureau van Nederland – Compendium – werd heden. 30 maart 2004. overgenomen door Alfa Delta Professionals. adviseur op het gebied van finance. procurement. legal en hrm. De nieuwe combinatie wordt daarmee een speler van betekenis op de Nederlandse inkoopadviesmarkt.

Door de overname is de continu?teit van het door schuldenlasten geplaagde. maar operationeel succesvolle Compendium gewaarborgd. Door de schaalvergroting en combinatie met Alfa Delta Professionals zal een breder pakket diensten aan klanten worden aangeboden. Met het behoud van een groot deel van de medewerkers van Compendium blijft de know how en voortgang van projecten gewaarborgd. Compendium heeft in de afgelopen 10 jaar haar sporen verdiend binnen de top-200 van Nederlandse ondernemingen en de overheid.

Alfa Delta Professionals groeit snel op het gebied van advies- en implementatietrajecten. onder meer op het gebied van inkoop en cost reduction programma?s. Met de overname geeft Alfa Delta Professionals in ??n klap gestalte aan haar geplande groei op het gebied van inkoopadvies en wordt zij ??n van de grootste spelers in Nederland.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres