Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Partner van Inkoperscafé:

Over Inkoperscafe.nl

Toen het internet nog in de kinderschoenen stond richtte Sander van den Broek de eerste online community voor inkopers op: Inkoperscafe.nl. Zodat inkopers ervaringen, tips en informatie online met elkaar konden delen. En wat is nu een betere ontmoetingsplek dan een café? Wat 17 jaar geleden begon als een online prikbord met vijf ‘stamgasten’ is uitgegroeid naar de grootste online ontmoetingsplaats voor inkopers, met maandelijks 35.000 bezoekers.

Op Inkoperscafe.nl lees je de verhalen van inkoop. Van en voor inkopers, maar ook voor diegenen die niet bekend zijn met het vak. Ik hoop van harte dat iemand die het vakgebied niet kent, van ons leert dat inkoop echt wel wat anders is dan alleen kijken naar de prijs.” – Sander van den Broek, oprichter en eindredacteur.

Inkoperscafe.nl beschikt over een eigen redactie die nieuws en achtergronden verzorgt. Daarnaast plaatst Inkoperscafe.nl regelmatig bijdragen van derden, zoals columns en recensies.

Voor nieuws, achtergronden en andere interessante artikelen over aanbesteden kun je terecht op Aanbestedingscafe.nl.

Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang een gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang je het e-book 'ICT-contracten & contract-management: tips, trucs en juridische valkuilen.'