Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Significant Synergy

Er zit altijd meer in samenwerking

Met die dagelijkse mentaliteit werken wij aan de beste samenwerkingsoplossingen voor onze opdrachtgevers. Wij richten ons op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering voor organisaties op het snijvlak van markt en overheid. Specifiek richten wij ons op het onderwijs, de zorg, de decentrale overheid en het Rijk en de zelfstandige bestuursorganen.

Want als je je oprecht verbonden voelt met je klanten en net even anders naar de markt kijkt. Verder. Dan zie je niet alleen dat er veel meer mogelijk is, dan wil je dat er ook uithalen. Door krachten slim te bundelen, synergie te creëren, mensen te ontwikkelen en de mogelijkheden van morgen te omarmen benutten wij het maximale marktpotentieel. En dat doen wij schouder aan schouder met medewerkers en opdrachtgevers. Want zo… zit er altijd meer in samenwerking. Meer in de markt. Meer in mensen. Meer in onze opdrachtgevers. En meer in Significant Synergy.

Samenwerkingsspecialisten
Wij zijn samenwerkingsspecialisten op het snijvlak van markt en overheid. Wij richten ons op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering. Dat betekent dat we betrokken zijn bij vraagstukken op het gebied van beleid, besturing en organisatie, categoriemanagement, contract- en leveranciersmanagement, control en informatiemanagement, procesoptimalisatie en samenwerking. En actief zijn rondom thema’s als externe inhuur, gww en utiliteitsbouw, facilitair, zorg en sociaal domein. Het is altijd onze ambitie om optimaal bij te dragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen van onze opdrachtgevers. Zo helpen wij de overheid acteren als een professionele, duurzame en innovatieve opdrachtgever.

Adviseurs van Significant Synergy zijn zelfbewuste professionals die vaak heel bewust hebben gekozen voor een bureau dat zich sterk richt op de publieke sector. Maatschappelijke betrokkenheid zit zo in onze genen: Wij willen als adviesorganisatie intrinsiek er toe doen in het publieke domein bij de maatschappelijke opgaven die daarin aan de orde zijn.

 

Adres: Parijsboulevard 209d
Postcode/plaats: 3541CS Utrecht
Telefoon: 088-0023400
Adres: http://www.synergy.significant-groep.nl
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang een gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang je het e-book 'ICT-contracten & contract-management: tips, trucs en juridische valkuilen.'