Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Pro Mereor

Onze consultants en juristen ondersteunen al meer dan 25 jaar onderwijs, zorg en overheid bij inkoopprofessionalisering. Pro Mereor heeft ervaring op het gebied van inkoop en Europees aanbesteden en dit combinere wij met specialistische vakkennis zodat een aanbesteding rechtmatig en doelmatig wordt uitgevoerd. De dienstverlening kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit en een pragmatische doelgerichte aanpak met het oog op “more value for taxpayers money”. Wij bieden praktische advisering waarmee uw organisatie direct aan de slag kan.

Specialisten
De specialisten hebben ervaring met uiteenlopende inkoopsegmenten, zoals: administratieve diensten, bouwzaken, energie, facilitaire diensten, HRM, ICT-/cloud-/web-diensten, onderwijsmiddelen, reprografie, sociaal domein, vervoer en zorg.

Kennis
Wij hebben alle benodigde kennis in huis over de Europese aanbestedingsregels. Wij maken de aanbestedingswetgeving voor u begrijpelijk en inzichtelijk en borgen de doel- en rechtmatigheid van uw project. Ons team is Best Value Practises (BVP) gecertificeerd. Ons team van specialisten beschikken over de juiste competenties om u te ondersteunen bij inkoop- of verandertrajecten.

Sectoren
Wij werken met name voor (semi)overheids-, onderwijs- en zorgorganisaties. Uiteraard kan het bedrijfsleven ook rekenen op onze support op het gebied van Europees aanbesteden.

Adres: Burgemeester Weertsstraat 69A
Postcode/plaats: 6814 HM Arnhem
Telefoon: 026 370 1476
Adres: https://www.pro-mereor.nl/
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang een gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang je het e-book 'ICT-contracten & contract-management: tips, trucs en juridische valkuilen.'