Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

ICreative

ICreative is kennispartner voor automatisering van purchase-to-pay processen, factuurverwerking en e-facturatie. Onze oplossingen bieden meer grip op bedrijfsuitgaven en reduceren complexiteit in het proces van inkoop tot betaling.

Opgericht in het jaar 2000 laat ICreative al jaren een stabiele groei zien. Onze prestaties omvatten echter meer dan alleen een omzetgroei en het aantal bedrijven dat we met succes hebben geautomatiseerd. Klanttevredenheid en continu verbeteren staan hoog bij ons in het vaandel. Dit laten we op verschillende manieren zien.

ISO 9001, 27001 en 27017

ICreative behoort tot de eerste IT-bedrijven in Nederland die het ISO 27017 certificaat voor clouddiensten hebben behaald. Hiermee leveren we als leverancier van clouddiensten het bewijs dat we specifieke beveiligingsmaatregelen hebben genomen om risico’s voor onze klanten te vermijden. Daarnaast is ICreative ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd, waarmee we laten zien dat de bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging goed op orde zijn en dat continu verbeteren is ingebed in de organisatie.

Awards

Als Value-Added Reseller van Basware (in 2020 erkend als visionair in het Gartner Magic Quadrant Procure-to-Pay Suites) heeft ICreative in de loop der jaren diverse awards gekregen. Bijzonder trots zijn we op de Customer Success Award in 2019. ICreative wist zich te nomineren met de implementatie van Basware SaaS bij bouwonderneming Ballast Nedam en werd geroemd om zijn goede technische consultants, waardoor de implementatie werd afgerond binnen de gestelde termijn en binnen budget. In 2017 was ICreative wereldwijd Basware partner van het Jaar en in mei 2020 kreeg ICreative de Business Excellence Award van Basware toegekend.

Adres: Oortlaan 2
Postcode/plaats: 6716 WD Ede
Telefoon: +31(0)318-493150
Adres: https://www.icreativep2p.com/
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang een gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang je het e-book 'ICT-contracten & contract-management: tips, trucs en juridische valkuilen.'