Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Het NIC

Nergens in Nederland is zoveel kennis & ervaring van inkoop en contractmanagement en de bijbehorende financiële en ICT processen op één plek te vinden als bij Het NIC (Nederlands InkoopCentrum), onderdeel van Aeves Groep. Met passie voor het vak dragen wij bij aan rechtmatige, doelmatige, duurzame en innovatieve inkoopoplossingen.

Meer dan 95 jaar ervaring in inkoop

Het NIC bestaat sinds 1921 en biedt dus meer dan 95 jaar ervaring met inkoop voor de publieke en private sector. Overal staan organisaties voor grote uitdagingen. Meeveranderen met wat de omgeving van overheden en private partijen vraagt, dat zien we als onze opdracht. Onze deskundige medewerkers en specialisten bieden u een kritische sparringpartner van advies tot uitvoering. Om opdrachtgevers vooruit te helpen is vindingrijkheid geboden. Dit betekent ook het lef hebben om antwoord te geven op de vraag die de klant soms zelf nog niet gesteld heeft. Vertrouw op de expertise van onze inkoopprofessionals, interim-managers, juridische helpdesk of online kennisportaal.

Professionals

De ruim 120 eigen professionals van Het NIC staan klaar voor organisaties in de (semi-)publieke sector. Met vestigingen in Den Haag, Eindhoven, Zwolle, Assen en Amsterdam vindt u ons vrijwel altijd in de buurt. Daarnaast heeft u toegang tot ons netwerk van circa 300 freelance professionals op het gebied van inkoop, facilitair en logistiek.

Adres: Bogert 26
Postcode/plaats: 5612LZ Eindhoven
Telefoon: 085-0404179
Adres: https://inkoopprojecten.hetnic.nl/
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres