Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Easy Systems

Purchase to pay specialist
Easy Systems ontwikkelt al 15 jaar ERP-onafhankelijke software voor het optimaliseren van uw purchase to pay proces. Met onze state of the art software bieden wij gebruiksvriendelijke oplossingen voor contract- en inkoopmanagement, expense management, factuurverwerking en e-facturatie. De software van Easy Systems helpt organisaties om hun processen efficiënter, inzichtelijker en overzichtelijker te maken.

Contractmanagement
Met onze contractmanagement software heeft u meer inzicht en grip op de contractafspraken die u vastgelegd heeft met uw leveranciers. Contracten zijn eenvoudig op te roepen, samen met alle bijbehorende documentatie en aantekeningen die u en eventuele andere contractbeheerders erbij vastgelegd hebben. Met behulp van notificaties mist u nooit belangrijke data en is het monitoren van contractafspraken eenvoudiger dan ooit.

ISO-certificeringen
Wij vinden dat we als bedrijf de verantwoordelijkheid hebben onze bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging goed op orde te hebben. Hierbij streven wij continue verbetering na. Met onze ISO-certificeringen is dit ingebed in de organisatie. Wij zijn ISO 9001, ISO 27001 én ISO 27017 gecertificeerd.

Specialisten
Ons team van professionals staat voor u klaar en denkt met u mee. Wij gaan voor persoonlijk contact, flexibiliteit en kwaliteit. De klant staat bij ons voorop en daarom ligt open en eerlijk samenwerken aan de basis van onze relaties. Onze adviseurs, consultants en ontwikkelaars bieden een schat aan jarenlange kennis en ervaring waar u uit kunt putten. Onze collega’s hebben allemaal  een specifieke ERP en/of product focus. Zo weet u dat u altijd met iemand praat die verstand van zaken heeft.

Adres: Oortlaan 2
Postcode/plaats: 6716 WD Ede
Telefoon: +31 (0) 318 648 748
Adres: https://easysystems.nl/
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang een gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang je het e-book 'ICT-contracten & contract-management: tips, trucs en juridische valkuilen.'