Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Actualiteiten Aanbestedingsrecht

Raak op de hoogte van recente jurisprudentie en interessante vraagstukken op het gebied van aanbestedingsrecht. Na afloop bent u volledig up-to-date en kunt u de kennis toepassen in de praktijk. Deze cursus besteedt aandacht aan de belangrijkste actuele Europese en nationale ontwikkelingen wat betreft wetgeving, beleid, rechtspraak en literatuur op het terrein van het aanbestedingsrecht.

Voor wie is deze cursus?
Advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen. Ook voor professionals met een niet-juridische achtergrond met voldoende kennis van het aanbestedingsrecht is deze cursus uitermate geschikt.

Bijzonderheden

Basiskennis en enige praktijkervaring vereist. 

Organisatie

VU Amsterdam

Kenmerken

clock
1 dag
graduation-cap
Post-HBO en WO
coin-euro
445
document-certificate
geen
Location
Amsterdam/online
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.