Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Accelerator

BOOZZT Accelerator is hét persoonlijk ontwikkelprogramma voor professionals in Procurement, Supply Management of Contractmanagement. Kennis en ervaring heb je in ruime mate! Je behoefte is om nu te investeren in jouw persoonlijke effectiviteit. Wat is je issue? Het draagvlak? Niet begrepen of serieus genomen worden? Lastige stakeholders? Geen gevoel van invloed? Aan de slag met je leiderschap! Pak de regie op naar meer succes en impact. Versterk je persoonlijke aanpak.

Je hebt vragen als: Hoe kan ik beter beïnvloeden? Hoe ga ik om met weerstanden? Hoe krijg ik mensen mee? Hoe sta ik steviger in gesprekken? Hoe zorg ik voor meer impact op hogere niveaus? Hoe kan ik meer bereiken? Hoe werkt dat nou: verbinding maken? En uiteindelijk: Hoe doe ik dit zo authentiek mogelijk en vanuit mijn eigen sterke kwaliteiten en passend bij mijn eigen waarden?

Onze Accelerator maakt die persoonlijke groeispurt mogelijk. Zes maanden lang volg je een integraal ontwikkelingsprogramma. Samen met andere professionals werk je intensief aan jouw communicatiekracht.

Organisatie

BOOZZT

Kenmerken

clock
6 maanden
graduation-cap
HBO
coin-euro
Niet bekend
Location
Niet bekend
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.