Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Aanbestedingswet: Refresher

In deze training herontdek je de grenzen van de Aanbestedingswet. In aanvulling op je ervaring krijg je een refresher over correct aanbesteden én rekening houden met interne opdrachtgevers. Na deze training heb je:

  • Tools om gunnings- en selectiecriteria op te stellen
  • Kennis van recente ontwikkelingen rond specificatie, gunning en selectie
  • Inzicht welke innovatieve procedures er zijn

Je kunt als inkoper die de Europese regelgeving kent, jouw organisatie behoeden voor claims door op een correcte manier aan te besteden. Maar interne opdrachtgevers hebben soms specifieke wensen. Het is dan jouw taak als inkoper het proces verder te professionaliseren. De interne klant moet tevreden zijn, maar je moet ook voldoen aan alle aanbestedingsregels. Hoe je dat doet, leer je in deze training waarin je de grenzen van aanbesteden herontdekt. Je maakt je de benodigde vaardigheden eigen en krijgt de tools om interne opdrachtgevers tevreden te stellen én een optimaal inkoopresultaat te behalen.

Voor het volgen van deze training gelden verder geen specifieke toelatingseisen. Mocht je echter onze opleiding Professional Publiek – NEVI 1 of Expert Publiek – NEVI 2 hebben afgerond, dan helpt dit je zeker om de lesstof te begrijpen.

Organisatie

Nevi

Kenmerken

clock
1 dag
graduation-cap
HBO
coin-euro
655 (niet-leden €795)
document-certificate
Certificaat van deelname
Location
Zoetermeer
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.