Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Aanbestedingswet Groene Stip

In deze training ga je dieper in op hoe je de groene stip kunt organiseren. Je leert welke stakeholders je moet betrekken en over welke onderwerpen een besluit moet worden genomen voor een goede aanbesteding. Na deze training heb je:

  • Geleerd hoe je de juiste stakeholders betrekt en duidelijke afspraken over de interne communicatie en rollen
  • De vertaling gemaakt naar gunning- en selectiecriteria
  • Handvatten voor het bepalen van de juiste procedure

Voor wie is de training Aanbestedingswet groene stip geschikt?

Om deze training te kunnen volgen is het van belang dat je eerst de training Aanbestedingswet – Basis of Aanbestedingswet Refresher hebt gevolgd. Wij hebben deze vervolgtraining ontwikkeld voor inkopers die werken op tactisch niveau en de basisregels van aanbesteden kennen. De training Aanbestedingswet – Basis of Aanbestedingswet Refresher zijn dus een toelatingseis. Mocht je in aanvulling daarop de opleiding Nevi 1 Publiek of Nevi 2 Publiek hebben afgerond, dan helpt dit je zeker om de lesstof te begrijpen.

Organisatie

Nevi

Kenmerken

clock
1 dag
graduation-cap
HBO
coin-euro
655 (niet-leden €795)
document-certificate
Certificaat van deelname
Location
Zoetermeer
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.