Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

4-daagse Masterclass Winnend Inschrijven

Praktijkgerichte 4-daagse masterclass

Wat moet u weten over uw publieke klant? Welke afwegingen moet u maken om te bepalen of u succesvol kunt inschrijven? En hoe laat u het inschrijfproces vervolgens soepel verlopen? Dat en veel meer komt aan bod gedurende deze masterclass. Tijdens de eerste 2 dagen leert u alles over het voorbereiden op een inschrijving en het gehele aanbestedingsproces. In dag 3 staat de rol van de inkoper centraal, zodat u aanbestedingen door de ogen van ‘de andere partij’ kunt bekijken. Daarna ontdekt u in dag 4 hoe u het inschrijfproces intern binnen uw eigen organisatie efficiënt laat verlopen.

Dag 1
Voorbereiden en inschrijven op een aanbesteding – de fasen tot het stellen van vragen
In de voorbereidende fase bepaalt de aanbestedende dienst de voorwaarden voor de opdracht. De meeste ondernemers weten niet dat ze juist in deze fase al invloed kunnen uitoefenen. Dat komt doordat veel bedrijven niet weten hoe de overheid als opdrachtgever werkt. Dag 1 is voor veel deelnemers dan ook een echte eyeopener. De trainer vertelt u waar u het beleid van de opdrachtgever vindt, hoe u dit goed interpreteert en hoe u het beleid vertaalt naar uw eigen verkoopdoelen. In dag 1 staan de fasen van de voorbereiding, het bepalen van de inschrijfstrategie en het stellen van vragen centraal.

Dag 2
Voorbereiden op een aanbesteding – de fasen tot het inschrijven
In dag 2 leert u de voor uw organisatie juiste inschrijfstrategie in te zetten. Aan de hand van praktische tips leert u hoe u de juiste antwoorden geeft op vragen van de aanbestedende dienst. Daarnaast komen uw eigen rechten en plichten uitgebreid aan bod, omdat u hiermee uw voordeel kunt doen tijdens het inschrijfproces. In dag 2 staan de fasen van de nota van inlichtingen tot en met het definitief gunnen van de opdracht centraal.

Dag 3
De rol van de inkoper
Tijdens dag 3 krijgt u beter inzicht in de kant van de inkoper. Wat is zijn rol precies? Waar let hij op? En hoe verloopt het proces voorafgaand aan de publicatie tot en met het gunnen aan de overheidskant? Dat en meer leert u tijdens deze dag.

Dag 4
De rol van de tender/bidmanager
Inschrijven op aanbestedingen is een vak. Dus hoe kunt u het inschrijfproces goed managen binnen uw eigen organisatie? Dat is het onderwerp van dag 4 van deze masterclass.

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor medewerkers en ondernemers die ervaring hebben met het inschrijven op aanbestedingen en hun winstkansen bij volgende aanbestedingen willen vergroten. Het is dus geen Masterclass voor beginners, maar één voor medewerkers – bidmanagers – tendermanagers – ondernemers die (vaker) aan aanbestedingen hebben meegedaan.

Bijzonderheden

Een extra deelnemer uit dezelfde organisatie krijgt €100 korting.

Organisatie

NIAC

Kenmerken

clock
4 dagen
graduation-cap
HBO
coin-euro
2695
document-certificate
Certificaat van deelname
Location
Oudewater
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang een gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang je het e-book 'ICT-contracten & contract-management: tips, trucs en juridische valkuilen.'