Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

1-daagse opfriscursus UAV 2012 en RAW 2020

Leer in één dag alles wat je minstens moet weten over de UAV 2012 en de RAW 2020

Veel projecten in de GWW-sector worden uitgevoerd aan de hand van een RAW-bestek. Standaard zijn dan de UAV 2012 en de RAW-systematiek 2020 van toepassing. Dit zijn waardevolle documenten, maar soms zijn ze wat lastig om correct toe te passen. Volgens trainer Rende Petersen van de 1-daagse opfriscursus UAV 2012 en RAW 2020 bieden ze echter ook goede kansen om het werk beter te laten verlopen en de samenwerking te bevorderen. Zijn doel is bij de deelnemers van de cursus mogelijke ‘angst’ voor de vele artikelen en bepalingen weg te nemen. Deelnemers doen belangrijke en praktische kennis op over de UAV en de RAW-systematiek. Vooral onderwerpen die bij het inschrijven én tijdens de uitvoering van belang zijn, krijgen aandacht, zoals verschillen tussen verrekenbare en niet-verrekenbare posten, inschrijven met negatieve bedragen en het afrekenen van meerwerk (afwijkingen).

Voor wie?

Deze opfriscursus is interessant voor iedereen die te maken heeft met RAW-bestekken: werkvoorbereiders (zowel aan de kant van de aannemer als van de opdrachtgever), uitvoerders, projectleiders, directievoerders en toezichthouders.

Opzet van de cursus

De cursus bestaat uit twee dagdelen. Ieder dagdeel begint met kort een deel theorie. Daarna gaan de deelnemers in kleine groepjes aan de slag om samen enkele actuele vraagstukken op te lossen. Dit kan met behulp van de verstrekte UAV 2012 en de beschikbaar gestelde RAW-Standaard 2020.

Bijzonderheden

Ontvang €50 korting als je samen met een collega deelneemt. 

Organisatie

NIAC

Kenmerken

clock
1 dag
graduation-cap
MBO
coin-euro
895
document-certificate
Certificaat van deelname
Location
Utrecht
Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang een gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang je het e-book 'ICT-contracten & contract-management: tips, trucs en juridische valkuilen.'