Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Onvergetelijk jubileumfeestje op Circuit Zandvoort

Veel gezelligheid, lekkere hapjes en de eerste plek voor de favoriet van InkopersCafe.nl: Youri Verswijveren. Een onvergetelijke dag op het Circuit Zandvoort om het 12,5 jarige jubileum van InkopersCafe.nl te vieren. Zonder de partners van de site hadden we dit niet voor elkaar kunnen krijgen, daarom werden zij zondag in de watten gelegd.

Op het circuit was de spectaculaire Mazda MX5 cup te volgen, waarvan InkopersCafe.nl Youri Verswijveren sponsort. Met de race om 13:00 zorgde Youri met zijn eerste plaats al gelijk voor een goede start van de dag.

De euforie werd gedeeld en gevierd in de warme tent op pits 7 en 8. Er was ruimschoots gelegenheid om bij te praten met oude en nieuwe bekenden. Ook kon de raceauto van alle kanten bewonderd worden. Met een heerlijk Indisch buffet werd de geslaagde dag afgesloten.

Graag willen we alle mensen die zondag samen met ons hebben genoten van de races bedanken voor hun aanwezigheid en continue bijdrage aan de site. Op naar de volgende 12,5 jaar!

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres