Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

On-Hollands mooie dag tijdens Inkopers op de Golfbaan

Stralend blauwe lucht, heerlijk zonnetje en een prachtig groene golfbaan die zich 116 hectare uitstrekt. Klinkt on-Hollands? Afgelopen maandag was het werkelijkheid tijdens ‘Inkopers op de Golfbaan’, gesponsord door InkoopAcademie en InQuest.

80 man verzamelt zich rond 11:00 op het Efteling Golfpark voor een onbezorgd dagje golfen en netwerken. Eenmaal over de drempel van het clubhuis, begint het netwerken al. De zaal gonst binnen een mum van tijd van de stemmen, terwijl de Bossche bollen worden opgediend. Een aantal fanatiekelingen besluiten om alvast in te slaan op de Drivingrange.

Dan fluit Hans Weusthof op zijn vingers. Samen met Marc Brugman is hij organisator van de dag. Na een hartelijk welkom is het aan de professionals van de golfbaan om het spel uit te leggen. De deelnemers die 18 holes gaan lopen, spelen het spel Texas Scramble. Er wordt hierbij extra gelet op de Longest, Neary en Leary. Wie hierop het beste speelt, zal aan het einde van de dag met een leuke prijs naar huis gaan. Na de uitleg gaan de deelnemers met een lunchpakket de baan op.

Er blijft nog een groep van ongeveer 20 man over. Deze beginnende golfers doen mee aan de clinic, die wordt gegeven door medewerkers van het Golfpark. Maar terwijl de deelnemers van de 18 holes zich in het zweet werken, schuift de clinicgroep eerst bij de uitgebreide lunch aan. Na gezellig te hebben bijgepraat met bekenden en nieuwe bekenden te hebben ontmoet, krijgen de deelnemers les in het putten, chippen en de full swing. Tijdens een wedstrijdje op de par-3 baan blijken er zelfs nog wat talenten tussen te zitten.

Om 17:00 druppelen de deelnemers van beide groepen weer het clubhuis binnen. Lekker verkleurd en dorstig door het heerlijke weer ploft iedereen neer op het terras. Fris en bier wordt direct aangerukt en iedereen geniet nog even na. Na de uitreiking van de prijzen gaat de BBQ aan. Met een bordje vol vlees wisselt iedereen nog even kaartjes uit. Het was weer een geslaagde editie van ‘Inkopers op de Golfbaan’.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.
close-link