Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Noordelijk bedrijf maakt inkoop voor MKB voordeliger

Onlangs is de MRO-shop van ILEXYS uit Emmen en Beerta online gegaan. Deze webshop is specifiek gericht op het MKB en geeft hen nu de mogelijkheid om in te kopen tegen het prijsniveau van de industrie.

Lagere contractprijzen
De MRO-shop is een initiatief van inkoopdienstverlener ILEXYS en maakt gebruik van het aanbod van een groot aantal leveranciers. Het bedrijf heeft met deze leveranciers afgesproken dat klanten van de shop dezelfde lage contractprijzen krijgen als grote industriële klanten. Naast een besparing op de inkoopprijzen, zorgt de MRO-shop bovendien voor lagere organisatiekosten, doordat bijvoorbeeld het marktonderzoek al gedaan is.

One-stop-shop vol met MRO-goederen
MRO staat voor ‘Maintenance, Repair & Operations’. Hiermee worden goederen bedoeld die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de organisatie in het algemeen en voor herstel en onderhoud van productiemiddelen in de indirecte sfeer in het bijzonder. De webshop biedt een breed assortiment van deze MRO-artikelen: van gereedschap, materialen en hulpstoffen tot en met kantoor- en schoonmaakartikelen. Vandaar ook de term ‘one-stop-shop’: alles in één bezoek. Klanten krijgen daardoor nog maar één factuur te verwerken, in plaats van vele van verschillende leveranciers. Op verzoek voegt het bedrijf bovendien extra producten toe.

Aanmelden
De MRO-shop is te vinden op: www.ilexys-mroshop.com. Nadat een bedrijf zich heeft ingeschreven, voegt ILEXYS ze toe als klant en kan men gaan bestellen.

Inkoopondersteuning
ILEXYS biedt al bijna tien jaar inkoopondersteuning aan grote industriële bedrijven vanuit Emmen en Beerta. Het verzorgt daarbij het gehele inkoopproces en vraagt daarvoor als winstmarge een percentage van de geleverde besparing. Het bedrijf heeft hiermee een verdienmodel waarbij de klant ervan uit kan gaan dat het bedrijf alles op alles zet om deze besparing ook daadwerkelijk te realiseren. Door middel van de webshop kan ILEXYS het MKB nu ook laten profiteren van de behaalde inkoopresultaten.

ILEXYS is silver partner van InkopersCafe.nl

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.
close-link