Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Ninke Gijzel nieuwe directeur Inkoop Bijenkorf

De Bijenkorf heeft een nieuwe directeur Inkoop. Ninke Gijzel volgt per 14 november Alan Wistanley op, die eerder dit jaar afscheid nam. Wistanley was twee jaar in dienst als chief merchandise officer van de Bijenkorf. Zijn taken werden na zijn vertrek tijdelijk overgenomen door head planning Dan Ryan.

Gijzel is zestien jaar in dienst van de Bijenkorf, waar ze begon als commercieel assistent. Na de functie van hoofdverkoper van het Amsterdamse filiaal werd ze inkoper, om in 2007 benoemd te worden tot productgroepmanager accessoires. Nu klimt ze op naar de functie van directeur Inkoop.

Grote veranderingen
Er vinden grote veranderingen plaats bij de warenhuisketen. Vorig jaar besloot Bijenkorf de Dwaze Dagen af te schaffen. Winkelen bij het warenhuis moet exclusiever worden, om zo mensen met meer geld naar de winkels te lokken. Daar hoort een koopjesevenement met lage marges niet meer bij.

Directie
Ook in de directie vinden grote veranderingen plaats. De vervanging van de inkoopdirecteur staat niet op zichzelf. Eerder dit jaar werd er ook afscheid genomen van de marketingdirecteur Robert Bohemen. Hij werd vervangen door Marjolijn Meynen. Daarnaast treedt Machiel Lagerweij op 14 november in dienst als winkeldirecteur, een functie die eerst nog door Chris Brant werd bekleed.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres