Magnifying glass Close
Partner van Inkoperscafé

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

 

Inschrijven vacaturenieuwsbrief

 

Inhoud van de nieuwsbrief
De wekelijkse nieuwsbrief van Inkopers-Cafe.nl biedt u een volledig overzicht van het laatste inkoopnieuws, belangrijke agendapunten, columns, inkoopwetenswaardigheden, de laatst geplaatste vacatures en de meest recente discussies van het forum.

De nieuwsbrief wordt zeer gewaardeerd door onze bezoekers gezien ook het steeds hogere aantal nieuwsbriefverzendingen.

Na uw aanmelding ontvangt u een mail van ons waarin wij u vragen om uw aanmelding te bevestigen. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat u ook echt de persoon bent geweest die zich heeft aangemeld. Met het bevestigen via onze mail geeft u tevens aan akkoord te zijn met de voorwaarden uit ons privacy statement.

Inhoud van de vacaturenieuwsbrief
De vacaturenieuwsbrief van Inkopers-Cafe biedt u elke week een overzicht van de laatst geplaatste vacatures op het moment van verzending. Voor de vacaturenieuwsbrief zijn dezelfde voorwaarden van kracht.

Privacy
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt t.b.v. de nieuwsbrief en voor overige communicatie van Inkopers-Cafe.nl. Tevens is het mogelijk dat u via ons aanbiedingen ontvangt van zorgvuldig geselecteerde partners. Wij zien hierbij toe op relevantie en u zult onze partnermail niet vaker dan twee keer per maand ontvangen.

Klik hier voor onze privacy statement.

Sluiten

Inloggen

of met e-mailadres