Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nieuwe voorzitter en bestuurder NEVI

De ledenraad van NEVI heeft op voordracht van het Bestuur ingestemd met de benoemingen van Siep Eilander als nieuwe bestuursvoorzitter van NEVI per 1 december 2017 en Ruud Olthoff als nieuw bestuurslid per 1 oktober 2017. Dat meldt de vereniging in een persbericht.

De benoemingen gelden voor een termijn van vier jaar en er is ruimte voor een verlenging van maximaal 2 jaar. Siep Eilander volgt de huidige NEVI bestuursvoorzitter Ton Trommelen op. Hij is na een termijn van zes jaar niet meer verkiesbaar. Dat geldt ook voor Jeroen Harink, het bestuurslid dat door Ruud Olthoff wordt opgevolgd.

Siep Eilander
Siep Eilander was onder andere CPO en directeur Huisvestingsbeleid bij de Rijksoverheid. Hij is ook CPO geweest bij de Nationale Politie. Eilander heeft in zijn loopbaan kennis en ervaring opgedaan op verschillende terreinen van bedrijfsvoering, zoals ICT. Hij was ook actief binnen NEVI. Zo zat Eilander bijvoorbeeld bij de NEVI Research Stichting (NRS) en was hij lid van de Stuurgroep Inkoop Grote Bedrijven (SIGB). Op dit moment is Eilander nog voorzitter van NEVI Publiek. Verder is hij ambassadeur van NEVI en vindt hij ledenbinding essentieel als het gaat om verdere ontwikkeling van NEVI.

Ruud Olthoff
Ruud Olthoff heeft een brede achtergrond in marketing, sales, inkoop en communicatietechnologie. Dit is zowel nationaal als internationaal. Hij was ook CPO van de Rabobank en binnen NEVI heeft hij verschillende functies vervuld. Zo was hij, net als Eilander, lid van de SIGB. Op dit moment is Olthoff bestuurslid van de NRS. Olthoff hielp als ‘kwartiermaker’ bij de totstandkoming van de huidige NEVI Beleidsvisie. Daarnaast is hij de initiator van het NEVI Ledenkompas en de NEVI starterskit social media voor inkopers. Olthoff staat bekend als een creatieve, out-of-the-box denker, die zich sterk maakt voor marktgerichte innovatieve oplossingen voor de leden en klanten van NEVI.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres