Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nieuwe e-learning voor CO2-arm en circulair inkopen

PIANOo is met een speciale e-learning gekomen voor inkopende organisaties en marktpartijen. Dat meldt het expertisecentrum van het ministerie van Economische Zaken op zijn website. Deze e-learning behandelt de verschillende manieren waarop de overheid en markt met elkaar kunnen samenwerken bij CO2-arme en circulaire inkooptrajecten. Het gaat daarbij om een combinatie van theorie en interviews met daarnaast concrete voorbeelden vanuit zowel markt- als overheidspartijen.

Praktisch hulpmiddel
Medewerkers kunnen de e-learning samen met collega’s volgen. Dit maakt het volgens PIANOo tot een praktisch hulpmiddel. Filmfragmenten geven inzicht in drie verschillende samenwerkingsperspectieven. Verder delen verschillende betrokkenen bij het inkoopproces van markt- en overheidsorganisaties hun ervaringen. De toeschouwer wordt zo begeleid bij het invullen van een perspectievenmatrix voor een inkooptraject.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres