Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

NIC Academy start opleidingsprogramma “Inkoop in Strategisch Perspectief"

Voor ervaren inkopers/inkoopmanagers bij bedrijven en publieke organisaties is er vanaf nu een nieuw opleidingsprogramma: “Inkoop in strategisch perspectief” van NIC Academy. Dit praktijkgerichte programma is ontwikkeld op basis van op 10 herkenbare dilemma’s uit de dagelijkse inkooppraktijk. Deze worden tijdens het programma benaderd vanuit diverse praktijkcasussen, waarbij de laatste theoretische inzichten aan bod komen en verschillende gastsprekers hun visie geven.

De basis van het programma wordt gevormd door het nieuwe boek “Inkoop in strategisch perspectief” van Arjan van Weele, Jordie van Berkel en Gert Walhof. Vanaf september 2018 organiseert NIC Academy dit programma en worden de lesblokken gegeven door Jordie van Berkel en Gert Walhof in hun rol als kerndocenten. Het programma telt 10 blokken. In elk blok zal tevens een gastdocent optreden, waaronder Arjan van Weele. Doelstelling is om niet alleen nieuwe theorie te delen, maar vooral praktische toepassingen en oplossingen te bieden.

De 10 lesblokken van elk 4 uur (van 16 tot 20 uur) worden met een interval van 2 weken gegeven, waarbij in elk blok een veelvoorkomend en herkenbaar inkoopdilemma centraal staat. Na het doorlopen van het gehele programma heeft de deelnemer goed zicht op de zaken die in zijn/haar werkveld spelen en hoe hiermee kan worden omgegaan. Zo wordt vanuit het huidige dilemma toegewerkt naar herkenning, inzicht en oplossingen. In elk blok wordt theorie gecombineerd met actuele casussen. Er wordt interactief ingezoomd en gediscussieerd over het desbetreffende dilemma. De aanpak is gericht op verdiepen, verrijken en verfrissen.

Deelnemers kunnen kiezen uit 2 locaties in het land: de Nyenrode Business Universiteit te Breukelen of het Aristo Congres- en Vergadercentrum in Eindhoven. Het programma start op beide locaties in september 2018 en zal in maart 2019 zijn afgerond. Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres