Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

NIC Academy en NEVI ontwikkeling serious game

NIC Academy en NEVI hebben samen met het bedrijf Ximplexity een simulatiespel (“serious game”) voor contractmanagement ontwikkeld dat zal worden toegepast in het trainingsaanbod van beide organisaties. De samenwerking tussen deze partijen is exclusief voor de toepassing binnen het domein van Contractmanagement.

Het spel is gebaseerd op 7 leerdoelen, die op “veranderen” en “skills en vaardigheden” zijn  gericht maar ook op “processen, visie en organisatie”. De ontwikkelaars hebben gekozen voor een geavanceerd bordspel met realistische casussen en opdrachten dat gespeeld wordt in groepen van 10 tot 18 personen. Het spel bestaat uit twee onderdelen: de feitelijke simulatie en het ‘leerlab’, waarin de simulatie wordt geëvalueerd. Het resultaat van de evaluatie is een persoonlijk actie- en verbeterplan waarmee deelnemers direct in de eigen contractmanagementorganisatie aan de slag kunnen. Dit najaar zal de serious game voor contractmanagement beschikbaar zijn.

NIC en NEVI zijn partners van InkopersCafe.nl.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres