Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nevi zet nieuwe koers in op gebied onderzoek en onderwijs

Wetenschappelijk onderwijs en onderzoek zijn kernactiviteiten binnen de nieuwe koers van Nevi NEXT. Daarom blijft Nevi erin investeren, valt te lezen op de site van het kennisnetwerk. Leerstoelen en onderzoek zijn hiervoor afgestemd op de keuzes van Nevi voor de primaire segmentering naar sectoren, de maatschappelijke programma’s en de vakinhoudelijke onderwerpen uit de kennis-roadmap.

Vanaf 1 januari 2020 vervangt de Nevi Research Commissie (NRC) de Nevi Research Stichting (NRS). Doelen van de NRC zijn het initiëren, stimuleren en laten uitvoeren van wetenschappelijk inkooponderwijs en -onderzoek, valorisatie (kennisbenutting) en verspreiding van onderzoekresultaten. Verder heeft Nevi de contracten van de leerstoelen verlengd met prof. dr. Frank Rozemeijer (leerstoel purchasing & supply management, Maastricht University) en prof. dr. Erik van Raaij (leerstoel purchasing & supply management in healthcare, RSM Erasmus University). De leerstoel van de heer Rozemeijer richt zich op de toekomst van inkoop en die van de heer Van Raaij op betaalbare zorg.

Nieuwe leerstoelen

Nevi ondersteunt de leerstoel van prof. dr. Finn Wynstra niet meer financieel, vanwege zijn fulltime aanstelling aan de RSM Erasmus University. Dat bevestigt de positie van de heer Wynstra en het onderwijs van en onderzoek naar inkoop binnen de universiteit. Verder is Fredo Schotanus de nieuwe hoogleraar publieke inkoop aan de Universiteit van Utrecht. Prof. dr. ir. Bart Vos koos voor een nieuwe uitdaging waardoor de leerstoel purchasing & supply management in Tilburg stopte. Nevi werkt samen met Tilburg University aan de invulling van een nieuwe leerstoel. Ook start in 2020 een initiatief om samen met de TU Eindhoven een leerstoel in te vullen gericht op de industrie.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres