Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nevi verhuist naar nieuwe locatie

Na een nieuwe koers en een nieuwe uitstraling is nu ook de nieuwe bestemming van Nevi in zicht: het langverwachte ‘House of Procurement’ komt in Zeist, op landgoed De Breul. Per 1 oktober verlaat Nevi Zoetermeer om zich daar te vestigen.

Algemeen directeur Jeroen Harink is blij en trots dat de kogel door de kerk is, na een zorgvuldige zoektocht naar het ideale pand: “Geheel volgens het inkoopprocesmodel van Arjan van Weele (specificeren, selecteren, contracteren), is de keuze voor dit pand tot stand gekomen. Naast een centrale ligging en goede bereikbaarheid, leent deze nieuwe locatie zich perfect voor wat Nevi wil zijn: een toegankelijke vereniging waar ook (een deel van) onze evenementen en opleidingsactiviteiten kunnen plaatsvinden. En dit alles in een inspirerende en groene omgeving. En bovendien passend bij onze ambities en de weg die we hebben ingezet met Nevi Next“.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres