Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

NEVI is nieuwe premium partner

Twee gevestigde namen in de inkoopwereld gaan elkaar versterken. NEVI wordt premium partner van InkopersCafe.nl en AanbestedingsCafe.nl. “Een hele logische keuze om de handen ineen te slaan”, vertelt Erik de Bruine, Algemeen Directeur van NEVI. “Zowel NEVI als InkopersCafe.nl en AanbestedingsCafe.nl zijn klinkende namen in de inkoopmarkt. Door het bundelen van onze krachten kunnen we de impact vergroten.”

Sander van den Broek, eigenaar van InkopersCafe.nl en AanbestedingsCafe.nl geeft aan het een eer te vinden om samen te werken met NEVI. “We stellen de professionalisering van het inkoopvak centraal. De NEVI-inkoopopleidingen en trainingen zijn in Nederland en het buitenland toonaangevend en het is daarom van belang dat inkopers goed op de hoogte zijn waar hun vak naartoe beweegt. Met wie kun je dat beter doen dan met de Nederlandse Vereniging voor Inkoop- en supply chain management?”

NEVI
NEVI staat voor de professionalisering van de inkoopfunctie in het belang van het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving. NEVI is de derde inkoopvereniging van de wereld en investeert sinds 1956 in mensen, onderzoek en praktisch toepasbare kennis. “Wij willen inkoopprofessionals inspireren en ondersteunen”, stelt De Bruine. Om die reden organiseert NEVI netwerkbijeenkomsten en congressen, geeft de vereniging vakopleidingen en trainingen. Tevens ondersteunt NEVI leerstoelen en lectoren.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres