Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Nevi hoogste klanttevredenheid in de sector Trainingen & Opleidingen

Nevi is op de 1e plaats geëindigd in de sector Trainingen & Opleidingen. Dat maakt Management Team 1000 vandaag bekend op basis van een onderzoek door de Erasmus Universiteit naar de 1000 bedrijven met de hoogste klanttevredenheid van Nederland. In de overall lijst Trainingen & Opleidingen staat Nevi op een 5e plaats: ten opzichte van 2018 een stijging van drie plekken.

Mening van de klant

Meer dan vierduizend zakelijke beslissers zijn gevraagd naar hun ervaringen met dienstverleners, in deze derde editie van het onderzoek. Drie vragen stonden in het onderzoek centraal: wie heeft de beste producten, wie is het klantvriendelijkst en wie heeft de meest excellente uitvoering? Gecombineerd met de Net Promoter Score (NPS), die meet of mensen de dienst bij andere aanraden, levert dit een interessant overzicht op. Volgens de Erasmus Universiteit en Management Team gaat het bij deze objectieve lijst niet om de omvang van het marketing, de omzet, of het personeelsbestand, maar om de mening van de klant. 

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres