Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

NEVI en Weagree versnellen het creëren van goede contracten

NEVI gaat samenwerken met Weagree, de leverancier van een unieke contractcreatieapplicatie. De samenwerking geeft inkoopprofessionals de middelen om zelf eenvoudig en snel goede contracten te creëren die zorgen dat afspraken in enkele minuten duidelijk en degelijk contractueel worden vastgelegd. Met Weagree krijgen professionals een online (Saas) oplossing met state-of-the-art modelcontracten ter beschikking. Via een wizard van vragen maken gebruikers zelf hun contracten helemaal op maat.

Weagree’s contractcreatieapplicatie is zeer gebruiksvriendelijk bij het creëren van topkwaliteit contracten, waarmee (inkoop)professionals hun prestaties optimaliseren. De intuïtieve interface van Weagree zorgt voor de grote gebruiksvriendelijkheid. Je hoeft geen IT-deskundige te zijn om de applicatie te gebruiken. De contractcreatieapplicatie versnelt het creëren van allerhande contracten. NEVI en Weagree hebben een uitgebreide set modelcontracten (in het Nederlands en Engels) ontwikkeld. Je hoeft geen jurist te zijn om de Q&A te beantwoorden en een degelijk (concept) contract op te stellen.

NEVI’s oplossing met Weagree is opgebouwd uit twee onderdelen:

  • Contracttemplates in het Nederlands (NE) en Engels (EN): NEVI stelt een aantal van de meest gebruikte contracttemplates beschikbaar in beide talen. Op basis van behoefte zullen NEVI en Weagree modelcontracten blijven toevoegen, voor specifieke sectoren en categorieën (denk aan inhuur, IT, aanbesteden, zorg, bouw). Desgewenst kunnen we, samen als netwerk, met groepen van gebruikers ook specifieke contracten-templates ontwikkelen.
  • een Weagree wizard helpt gebruikers om binnen enkele minuten dankzij een intuïtieve Q&A-functionaliteit van simpel tot complex eerste conceptovereenkomsten op te stellen.

Dankzij deze samenwerking is er nu een online oplossing met hoogwaardige modelcontracten die voor iedere organisatie interessant is. Daarmee helpen NEVI en Weagree organisaties om hun contracteerproces te versnellen: de prestaties van juristen worden geoptimaliseerd met behulp van een complete contractcreatieapplicatie.

Foto: Willem Wiggers (Weagree), Erik van Assen en Jeroen Hulsman (NEVI)

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres