Magnifying glass Close

Mis het niet: hét inkoop-golf-evenement!

Bent u als inkoopprofessional ook wel eens op zoek naar een mogelijkheid om op een informele manier met een collega in gesprek te gaan? Op maandag 9 september kan dat realiteit worden want dan organiseren InQuest en NEVI gezamelijk voor de 3e keer de Inkopers-Golfdag. Iedereen die  een relatie heeft tot het vak ‘inkopen’ is van harte welkom.

 

Dit jaar is de prachtige Golfbaan “Het Rijk van Nijmegen” bereidt gevonden om ons te ontvangen. Deze baan kenmerkt zicht door 45 volwaardige holes in een schitterende omgeving. Oude bomenlanen, uitdagende waste area’s en verrassende blinde holes bepalen het karakter. Op de Groesbeekse baan wordt u met stevige hoogteverschillen uitgedaagd maar kunt u ook genieten van schitterende vergezichten tot ver in Duitsland. De Nijmeegse kant is prachtig, volgroeid en licht glooiend. De ruim 75 strategisch geplaatste bunkers vormen een sportieve uitdaging. Zowel in de baan als in het gezellige clubhuis van Het Rijk van Nijmegen worden Kwaliteit en Gastvriendelijkheid met een hoofdletter geschreven.

NEVI en InQuest nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het inmiddels grootse inkoop-golf netwerk van Nederland. U kunt wederom kiezen uit:

  • het 18 holes golftoernooi
  • het 9 holes par-3 event of
  • een golfclinic

U kunt zich tot uiterlijk maandag 2 september aanmelden. Daarna is deelname niet altijd meer mogelijk. ( Nb ook al kunt u nog niet golfen, dit is een unieke mogelijkheid om het spel te leren ontdekken)

 

Deelnamekosten: De deelnamekosten bedragen € 85,– voor NEVI leden en het InQuest Netwerk. ( geen lid € 125,- ) Voor het golftoernooi geldt de inschrijving in volgorde van aanmelding (maximaal 72).

Aanmelding en Keuze activiteit:  Bij uw aanmelding graag duidelijk uw KEUZE aangeven in het opmerkingenveld:

  • Keuze 18-holes  ( incl Handicap) / 9-holes / Golfclinic
  • Deelname aan barbecue JA / NEE


Schrijf u tijdig in…

>>> Bij InQuest, als InQuest groep member!
>>> Bij Nevi ( als Nevi Lid)

 

NB: Heeft u geen ervaring met Golf, juist dan is dit een uniek event om dit met uw collegea te ontdekken! ( verdeling ervaren, onervaren is 60/40)

 

 

Powered by:

Heineken    Tender       Hago     Inkopers    

Partner van Inkoperscafé

Wil je alles weten over je mogelijkheden als inkoper bij ?

Ontdek het nu!
Partner van Inkoperscafé

Wil je alles weten over je mogelijkheden als inkoper bij ?

Ontdek het nu!

Reacties

Partner van Inkoperscafé

Wil je alles weten over je mogelijkheden als inkoper bij ?

Ontdek het nu!
Sluiten

Inloggen

of met e-mailadres