Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Jumbo boycot ook Bar-le-Duc

Supermarkt Jumbo boycot de producten van Bar-le-Duc. Daarnaast liggen ook de producten van Ferrero nog niet in de schappen van de winkels. “Aanleiding zijn de gesprekken die wij momenteel voeren met deze leveranciers over de inkoopcondities. Tot die tijd bieden we voor alle producten een passend alternatief, bijvoorbeeld ons huismerk”, aldus Jumbo-woordvoerder Maurice Nieuwland.

Het prijsgeschil met Ferrero begon medio januari. “Deze situatie is niet veranderd”, dat zegt directeur Ronald Kloppert van Ferrero Nederland tegen Distrifood. “We zijn nog steeds aan het zoeken naar een oplossing.”

Boycot februari
In februari liep Jumbo al vast in de onderhandelingen met Douwe Egberts, Bertolli en Ferrero. Ook hier waren de inkoopvoorwaarden de oorzaak. De boycot van Douwe Egberts was diezelfde maand nog opgeheven.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres