Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Jeroen Harink nieuwe directeur NEVI

Jeroen Harink treedt per 1 april aan als algemeen directeur van NEVI. Hij is de opvolger van Jan Kalisvaart, die deze functie anderhalf jaar op interim basis bekleedde. Kalisvaart blijft tot 1 september aan als financieel directeur bij NEVI.

Harink is goed bekend met het inkoopvak. Hij was de afgelopen vier jaar actief als Managing Director Supply Chain bij Vanderland en was daarvoor vijf jaar CPO bij Imtech. Daarnaast heeft hij ook geschiedenis bij NEVI. Van 2004 tot 2009 was hij NEVI-hoogleraar Inkoopmanagement aan de VU, en van 2011 tot 2017 was hij actief in het Bestuur van NEVI. Daar had hij de portefeuille ‘Kennis’.

Professionaliseren
Harink laat zelf weten dat hij zich graag wil inzetten om NEVI verder te professionaliseren. “De stevige link met de dagelijkse praktijk van alle inkopers, met de uitdagingen die daar liggen. De verdere ontwikkeling van de ‘nationale inkoopkwaliteit’. De samenwerking met hoogleraren en lectoren over kenniscreatie en -deling en natuurlijk ook het samenwerken met het NEVI-team. Deze elementen zitten allemaal in de functie. Ik heb dan ook bijzonder veel zin om te beginnen!”

Ervaring
Ook NEVI-voorzitter Siep Eilander heeft verheugd gereageerd op de komst van Harink. “Jeroen ademt inkoop. Met zijn kennis en ervaring is hij de aangewezen persoon om NEVI naar een volgend niveau te helpen, waarbij we doorgaan op de reeds ingeslagen weg met NEVI NEXT.”

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres