Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

InkopersCafe.nl is jarig!

InkopersCafe.nl is jarig! Al 15 jaar voorziet de website inkopers onder meer van het laatste nieuws, interessante achtergrondartikelen en uitdagende vacatures. Wat ooit begon als een studieopdracht is van inkoopforum uitgegroeid tot een uitgebreid nieuwsplatform, met maandelijks meer dan 35.000 bezoekers.

Een van de hoogtepunten in die 15 jaar is de lancering van AanbestedingsCafe.nl. De scheiding van private en publieke inkoop bleek een gouden zet. Het gaf ons de kans om het nieuws specifieker, relevanter en interessanter te maken voor de twee doelgroepen, die qua DNA toch behoorlijk van elkaar verschillen.

Naast de professionaliseringsslag en groeiend aantal achtergrondartikelen, is InkopersCafe.nl ook steeds vaker real-life te vinden in de inkoopwereld. Afgelopen jaar hebben we twee Live-events georganiseerd, waarin inhoudelijke onderwerpen in de publieke inkoopsfeer werden besproken.

Op naar de volgende 15 jaar!

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres