Magnifying glass Close

Inkopers tegen Kanker en NEVI bundelen krachten

Na het geslaagde debuut in 2012 van het team Inkopers tegen Kanker (ITK) bij de Alpe d’HuZes met een ingezameld bedrag van meer dan € 68.000, krijgt het team dit jaar ondersteuning van NEVI en NEVI kring Oost-Nederland om dit bedrag te overtreffen. Niet alleen met het organiseren van een jaarlijks terugkerend kwalitatief hoogwaardig seminar en een aantal andere acties, maar vanaf nu ook met permanente aandacht op de NEVI-site. Het doel? Van kanker een chronische ziekte in plaats van een dodelijke ziekte maken.

Seminar Inkopers tegen Kanker op 21 mei

Met deze insteek en achtergrond wordt dit jaar voor de 2e keer het seminar van Inkopers tegen Kanker georganiseerd. Op 21 mei zal dit plaatsvinden op Nationaal Sportcentrum Papendal. Onder leiding van dagvoorzitter Richard Engelfriet zullen Bart Vos (professor), Alexander Arsath Ro’is (ex CPO Heineken), Jaap Bressers (sit down comedian), Coen van Veenendaal (oprichter Alpe d’HuZes), Frank Oort (CPO Van Gansewinkel) en Jos Burgers (Nederlands best verkopende managementboeken auteur) vanuit verschillende invalshoeken aandacht schenken aan de kansen die er in tijden van crisis voor inkopers zeker aanwezig zijn. Daarbij zal er op de manier van College Tour veel interactie plaatsvinden met de sprekers.

Update 12-05: De organisatie heeft besloten het seminar uit te stellen tot september van dit jaar.

Samenwerking ITK en NEVI

“NEVI is er zich van bewust dat zij als vereniging en inkoopgemeenschap deel uitmaken van een groter geheel”, aldus Jan-Willem van der Meer, directeur NEVI Netwerk. “Het handelen van de inkoper heeft effecten in de maatschappij en kan een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving”. NEVI steunt in dat kader initiatieven die bijdragen aan de bestrijding van kanker. De komende jaren zal NEVI niet alleen het team Inkopers tegen Kanker bij de Alpe d’HuZes, maar ook andere inkopers die deelnemen aan bijvoorbeeld RoPa-run, Stelvio Challenge, KIKA en Ven2 4Cancer een platform bieden om hun acties onder de aandacht te brengen. Verder zal NEVI de bestaande maatschappelijke partnerships met het KWF en de Vereniging van Fondsenwervende Instellingen continueren. De inbreng van inkoopexpertise uit NEVI Kring Noordwest Nederland bij de realisatie van het Inloophuis Amsterdam wordt de komende jaren eveneens voortgezet.

Schrijf nu in
Meldt u zich nu aan voor een inspirerend, uitdagend en zeer bijzonder programma via http://www.nevi.nl/events/nevi-kringbijeenkomsten?onid=74575 De deelnemers van vorig jaar waren unaniem van mening dat zij iets unieks hadden meegemaakt. Help team Inkopers tegen Kanker en steun de strijd tegen kanker. Alle sprekers doen dat ook want zij werken belangeloos mee. Het inschrijfgeld gaat ook dit jaar weer voor de volle 100% naar het goede doel.

Partner van Inkoperscafé

Wil je alles weten over je mogelijkheden als inkoper bij ?

Ontdek het nu!
Partner van Inkoperscafé

Wil je alles weten over je mogelijkheden als inkoper bij ?

Ontdek het nu!

Reacties

Partner van Inkoperscafé

Wil je alles weten over je mogelijkheden als inkoper bij ?

Ontdek het nu!
Sluiten

Inloggen

of met e-mailadres